top of page
HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe
HegesMatopplevelser_logo2015_gul.png

Lokalmat

Skal du feire en rund dag og ønsker å bestille noe ekstra godt? Eller du er ansvarlig for årets jente- eller guttetur og utemat er et tema? Eller kanskje du er arrangementsansvarlig for kurs og konferanser på jobb og ser etter nye muligheter? Jeg leverer både varm og kald mat til ditt arrangement – og hvert oppdrag skreddersys etter ditt ønske.

Arktisk tapas

NORD-NORSK FINGERMAT

Jeg ønsker å følge årstider og sesongvariasjoner, og mine menyer vil variere fra årstid til årstid. Her er noen eksempler på hva som kan stå på menyen:

  • Kaldrøykt røye fra Sigerfjord

  • Sennepsaus fra MiMi 

  • Pannestekte klippfiskkaker 

  • Aioli og granskuddpesto

  • Sylta rødløk

  • Tørrfiskkrem med taresalt

  • Elgkjøttboller og tyttebærchutney

  • Nøtteboller med tomatsaus 

  • Bakte rødbeter med Saltenhonning

  • Lokale oster fra Beiarost 

  • Hjemmelagde eller lokale marmelader og geleer

  • Spekemat fra Lundal 

  • Villam

  • Røkt / gravet hvalbiff 

  • Ovnsbakte og marinerte småpoteter av lokal leverandør

  • Salat etter sesong; med så lokale grønnsaker som mulig

  • Hjembakst med smør

Priser catering: 

Fra kr. 409,- til kr. 509,- avhengig av hvor mange munnfuller du ønsker.  

 

Minimumsantall for bestilling er 15 personer. Kjøring kommer i tillegg. 

Koldtbord

ET KLASSISK VALG – MED LOKALE SMAKER

Det tradisjonelle koldtbordet går aldri av moten, men tar ikke skade av å få en aldri så liten oppgradering. Her er noen eksempler på hvilke godsaker vi kan tilby:

  • Roastbiff av elg med sylta rotgrønnsaker og løk

  • Spekefat fra Lundal med lokal chutney og marmelader

  • Oster fra Beiarmat med lokale geleer og chutney

  • Einerøkt laks fra Byfeskern, sennepsaus fra MiMi

  • Einerøkt ishavsrøye fra Sigerfjord

  • Nøtteboller med tomatsaus 

  • Røkt eller gravet hvalbiff med tyttebærrømme

  • Eggerøre

  • Salat med grønnsaker etter sesong

  • Ovnsbakte småpoteter eller potetsalat 

  • Hjembakst med smør

 

Pris fra kr. 425,- til 525,- avhengig av hvor mange retter du ønsker.  Minimumsantall for bestilling er 15 personer. Kjøring kommer i tillegg. 

Lyst på en varmrett til koldtbordet?

Jeg kan blant annet tilby: 

  • Tradisjonell kremet elggryte med rotgrønnsaker og poteter

  • Reinsdyrskav med rømmesaus og passende tilbehør

  • Rød bacalao 

  • Kremet klippfiskgryte

  • Fiskesuppe med fisk fra Folla


Pris for varmrett i tillegg til koldtbordet: kr. 119,- pr person. Ønskes dessert, er dette også mulig. Spør meg!

 

Catering vil si at jeg leverer bestilt meny til deg. Jeg presenter menyen, og hjelper til å plassere rettene på en buffet og overlater selskapet til deg. 

Ønsker du hjelp med selskapet og kokken tilstede? Ta kontakt for muligheter og pris for utleie. Jeg skreddersyr ditt selskap.

.

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPe

Matkasser

EN VELSMAKENDE GAVE
– TIL DEG SELV ELLER EN GOD VENN

Avhengig av sesong, råvarer og sted kan jeg levere matkasser med lokalt og velsmakende innhold. Perfekt for en langhelg, høytid, lokal ferietur, eller som gave til den som har "alt". Matkassene kombinerer egenprodusert mat med produkter fra distriktets dyktige matbedrifter. 

"Hun tryller fram de herligste retter av lokale kortreiste og ureiste råvarer fra Saltens herlige og mangfoldige matrikdom."

Hege serverer festmiddagen på avslutningskvelden for mine kursopphold ”Naturhealing i Nord” som jeg arrangerer i Sørfold. Hege er ekspert på naturlig/økologisk mat og alt som kan høstes fra fjell, skog og hav, og serverer det som til en hver tid er i sesong. Ferske fine råvarer rett fra naturen. Hege kokkelerer ved bordet vårt ”As we eat” og deler raust med oss historier, oppskrifter og et og annet lurt kokketriks. En gastronomisk og uforglemmelig avslutningsmiddag for mine kursdeltakere.

 

Sylvi Katrin Brandsæther, Sylvi Katrin AS

HegesMatopplevelser_FotografKarolineOAPettersen (116)_edited.jpg
bottom of page