Om Hege
MED LIDENSKAP FOR UREIST MAT
Hege Ruud er utdannet kokk og har i tillegg studert hotell- og restaurantledelse ved Hotellhøgskolen i Stavanger og reiseliv ved University of Surrey i England. I januar 2015 startet hun sin egen bedrift Heges Matopplevelser. Tidligere arbeidserfaring har Hege blant annet fra ledelse av Kobbelv Vertshus, og oppstart og drift av Molostua Fiskerestaurant i Bodø.
Hege er lidenskapelig opptatt av lokal og ureist mat, og det danner basisen i produktspekteret til Heges Matopplevelser. Jakt, fiske og å høste fra naturens eget spiskammer er en naturlig del av arbeidet.
"Jeg ønsker å gi mine kunder gode matopplevelser i naturlige omgivelser. Hvis jeg får lage og servere maten utendørs gjør jeg gjerne det".
- Hege
Kontakt meg
hegeruud@heges.no / +47 954 58 395
Send meg gjerne en epost, ring meg, eller bruk skjemaet under hvis du ønsker en lokal matprat. Vi snakkes!